Френският формат Traveler On Stage идва за втори път в Пловдив

Животът

04-11-2016, 06:34

Снимка:

Traveler On Stage

Автор:

plovdivutre

Всичко от Автора

Всеки презентатор ще има само 6 мин., за да разкаже за своето незабравимо приключение

 
В Пловдив ще се проведе второто издание на Traveler On Stagе  - един необикновен международен форум създаден специално за хората със страст към пътешествия на 19.11. от 19:00ч.  
Traveler On Stage (TOS) е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани. Интересното във форума е това, че по подобие на японския формат PechaKucha, презентаторите разполагат с точно 6 минути или 18 слайда по 20 сек. всеки, за да разкажат своите вълнуващи истории и да ни заразят с вируса на пътешественика.
TOS се заражда в град Тулуза през 2014г. и се провежда само във френски градове до месец юни 2016 г., когато за първи път напуска пределите на Франция, за да направи своята международна премиера именно в град Пловдив. За да подаде ръка на прохождането на формата в България тогава, пристига Симон Вашер, един от основателите. В негова чест първото събитие се провежда на английски език.
Изцяло на български език ще се проведе второто издание на TOS в Пловдив, като тази есен събитието ще бъде съпътствано и с първото си издание в София, със същите презентатори няколко дни по-рано - на 15.11. (вторник) от 19:00 ч.
Очакват ви 10 НЕОБИКНОВЕНИ приключения, на 10 ОБИКНОВЕНИ пътешественици, разказани в само 6 минути всяко. Краткият, но изключително вълнуващ формат на събитието със сигурност ще ви откъсне от ежедневието, ще ви гарантира прекрасни емоции и ще ви разходи по различните краища на света само за една съботна вечер.
Билетите са на стойност 5 лв.