Безплатно обучение за бъдещи родители в Пловдив

Мисия Пловдив

05-11-2016, 06:51

Снимка:

pixabay.com

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Обучението ще даде възможност на бъдещите майки и татковци да научат как да къпят и хранят правилно своето бебе

Поредното издание на курса "Първи грижи за новороденото" за бъдещи и настоящи родители ще се проведе на днес  в УМБАЛ "Пловдив". Практическото обучение се реализира в партньорство между Център за обществена подкрепа "За деца и родители" на фондация "За Нашите Деца" и УМБАЛ Пловдив.
Лекцията традиционно ще бъде водена от неонатолога д-р Диана Аргирова и има за цел да подкрепи и подготви младите родители за предизвикателствата около първите грижи за новороденото. Курсът ще започне в 10:30 часа в заседателната зала на болницата на етаж 1 и е напълно безплатен.
Обучението ще даде възможност на бъдещите майки и татковци да научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, какви грижи да полагат за неговата кожа, както и много други важни подробности и съвети около грижите за новороденото.
Всички бъдещи родители ще получат книжка с полезна информация за майката и бебето от фондация "За Нашите Деца", за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот - раждането на дете.
"Първи грижи за новороденото" е регулярна демонстрационна среща, която Център за обществена подкрепа "За деца и родители" на фондация "За Нашите Деца" и УМБАЛ Пловдив организират, за да могат бъдещите родители да разчитат на сигурен партньор в отглеждането на своите деца.