Бойчев: Попаднем ли в спирала от избори - край на европроектите в Бургас

Мисия Бургас

07-11-2016, 20:14

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Окончателно за Бургас: ГЕРБ води на първи тур

Ситуацията на балотажа: Ако сте леви - гласувате за ген. Радев, ако сте десни за Цецка Цачева. Ситуацията обаче е решаваща за цялата страна

Около тези думи, както и около опасността да се въвлече държавата в спирала на нестабилност и постоянни изборни боричкания се обединиха депутатите на ГЕРБ от Бургаска област на днешния брифинг в шатрата на „Часовника”. 
Според тях, ако ГЕРБ загуби балотажа на президентските избори Бургас ще бъде първата община, която ще остане без целеви средства от републиканския бюджет.
Димитър Бойчев припомни , че има сериозни проекти за довършване като зала „Арена Бургас”, северния обход на града, ул. „Крайезерна”.
Народните избраници отправиха благодарност към избирателите, предпочели кандидатурата на Цецка Цачева за президент на България и призоваха към активизиране на десните избиратели за балотажа в неделя. Те подчертаха, че изборът вече е не толкова за това кой ще влезе в Президентството, а дали България ще продължи да върви по европейски път на развитие. 
Семир Абумелих подчета, че в момента изборът на хората е изключително прост: те трябва да избират дали да подкрепят лявото или да спасят дясното в управлението на държавата. 
Изказана беше благодарност за обявената подкрепа от страна на Веселин Марешки, както и от страна на Реформаторския блок и надежда, че подкрепа ще дойде и от партриотите.
Депутатският десант на Герб беше в състав: Димитър Бойчев, Диана Йорданова, Семир Абумелих, Румен Желев и Иван Вълков.