Тупарев: Изнудването на Явор Бахаров не беше актьорска игра

Финансовите отношения са главно между телевизията и участниците

Изнудването на Явор Бахаров не беше актьорска игра. Поведението му показа, че за младите не е важна истината, а какво ще излезе в медиите. Това обяви продуцентът Нико Тупарев пред столичен седмичник.

„Ако се окаже, че всички млади мислят така, защо Явор да е виновен. Ако нямаше камери, можеше и ние да кажем, че Бахаров ни е изнудвал. Така щеше да стане като с бюлетините от Костинброд – фалшиво и малоумно, но хората масово повярваха. А сега за хората, които го направиха, няма никаква обществена присъда. Явор е млад човек, който постъпи глупаво и малоумно, но това не го прави такъв. Важното е дали тази случка ще му остане като обеца на ухото, или ще си остане такъв“, допълни Тупарев.

Продуцентът обясни също така, че екипът на „ВИП Брадър“ няма финансови отношения с участниците, а само творчески. „Нито плащаме пари, нито удържаме процент от хонорара. Финансовите отношения са главно между телевизията и участниците. Дали Явор е нарушил договора си е юридически въпрос“, обясни още Тупарев.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"