Хубчев отвори нова страница за националния

Победата срещу Беларус бе много важна за психологическата нагласа на отбора

Хубчев отвори нова страница за националния тим. Победата срещу Беларус с 1:0 бе много важна за психологическата нагласа на отбора. Още повече единственият гол в мача бе отбелязан от очерталия се отдавна лидер на тима Ивелин Попов.


Петър Хубчев върна в националния тим Спас Делев, на който престоя в полския Погон Шчечин очевидно му се отразява добре. Крилото направи голова асистенция за Ивелин Попов и футболистът на Спартак Москва вкара хубав гол с глава.


Победата над Беларус бе много важна за националите от много гледни точки. Най-напред това бяха поредни три точки и сега България с 6 е близо до лидерите в групата. Сполуката над Беларус бе успешен дебют на Хубчев начело на първия отбор на наш терен. Също така, този мач ще вдъхне вяра на треньор и футболисти, че тимът може да се развива.И да си вярва,че може да печели мачове,както го направи срещу Беларус.

Някой ще каже, какво толкова,че националния тим на България е победил Беларус. Когато обаче отборът тръгва да се изтласква от дъното всяка победа  е ценна. И все пак е хубаво да се напомни,че същия този тим на беларусите направи реми у дома не с кой да е,а с изключително силния тим на Франция.