Търг и благотворителен концерт в подкрепа на децата с лицеви аномалии

Асоциацията на пациентите с лицеви аномалии и техните родители – АЛА организира търг и благотворителен концерт в Пловдив в Би Боп Кафе на улица „Гладстон“ 1. 
Търгът на картини и ценни предмети ще започне от 18 часа на същото място. Дарените средства ще помогнат на децата с вродени лицеви аномалии да бъдат лекувани пълноценно, да имат повече приятели и да се реализират успешно в живота.
Водещ на търга на картини ще бъде художничката и уредник в ГХГ - Пловдив Вихра Григорова, която и дарява своя творба за каузата на АЛА. За търга картини са дарили още художниците Атанас Хранов, Румен Нечев, Полина Станчева, Аспарух Сърбов и  Геракси Гераксиев. С платна участват още Маргарита Джаров, Бисер Дамянов. За децата с лицеви аномалии картина дарява художникът Васил Стоев, като негови творби са в експозицията на един от най-големите музеи в Европа Museum "MIMARA" в Загреб, редом до тези на Рембранд, Реноар, Пикасо и други.
Вече 20 години Асоциацията на пациентите с лицеви аномалии – АЛА дофинансира лечението на децата, защото всяко дете заслужава да получи възможност да бъде разбирано и приемано в обществото.
Зад каузата застават Мирослава Кацарова и Мирослав Турийски, които ще участват  в концерта, който започва от 20 часа. Входът за събитието е 10 лева. Концертът е под надслов: "Да сбъднем мечтите заедно!".