“Мениджър за един ден“ в „Западен“

За втора поредна година район „Западен“ се включи в инициативата „Мениджър за един ден"

За втора поредна година район „Западен“ се включи в инициативата „Мениджър за един ден“. Ученичките Маринела Гетова, Анета Дамбулева, Йорданка Василева и близначките Димитрия и Илияна Бургови заеха днес поста на кмета Димитър Колев и се запознаха с работата на администрацията.

Петте момичета са в 9-ти „Б“ клас на Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив. В рамките на днешния ден те се запознаха отблизо с работата на всички отдели, като получиха ценни съвети в мениджмънта лично от кмета на района Димитър Колев. Близо три часа те си говориха с него и проучиха в детайли работата в администрацията. „Едно от най-важните неща за един кмет е той да е близо до хората“, обясни на ученичките Димитър Колев, като ги посъветва да си поставят високи цели и да ги преследват докрай.

Кампанията се провежда за 15-та поредна година в страната и за 11-та в Пловдив, където домакин е кметът Иван Тотев. “Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят. В нея се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.