Община Сандански посрещна своите "мениджъри за един ден”

Учениците показаха изключителна креативност, умения да боравят с мениджърски инструменти и иновативни подходи

Общинска администрация - Сандански стана домакин на ученици от ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев” - Сандански, като се включи в световната инициатива, провеждаща се в над 100 страни – „Мениджър за един ден”. Дванадесетте бъдещи мениджъри бяха посрещнати от кмета на община Сандански Кирил Котев и секретарят Георги Жежев.  Всички бъдещи мениджъри получиха и копие от  надлежно подписани и подпечатани договори за обучение в рамките на Националната инициатива „Мениджър за един ден”.

Според предварителната регистрация на бъдещите мениджъри и техните интереси, община Сандански оформи пет работни групи с различни целеви задачи, свързани с техните мениджърски умения и работа в екип. При своите презентации, на които присъстваха кметът на общината Кирил Котев, заместник-кметът Зорица Органджиева, секретарят Георги Жежев  и експерти от различни области в община Сандански, учениците показаха изключителна креативност, умения да боравят с мениджърски инструменти и иновативни подходи.

„Мениджърският” ден бе изключително емоционален и за домакините и за учениците, които в края на деня получиха от кмета на община Сандански Кирил Котев сертификати за постижение.