Илиана Раева:Знаех, че ще бъде нещо много вълнуващо

Надмина всичките ми очаквания

"Съсипана съм от емоции. Знаех, че ще бъде нещо много вълнуващо. Надмина всичките ми очаквания. Беше разтърсващо", каза в предаването "Здравей, България" Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика.

"Направихме едно запомнящо се за феновете представление", допълни тя. "Пресъздадохме всички съчетания от последните седем години. Всяка изигра и индивидуален танц. Емоцията беше невероятна", заяви от своя страна Християна Тодорова.

Раева сподели, че не е присъствала на нито една генерална репетиция, за да може да види грациите по време на бенефиса. "Момичетата искат да направят още един спектакъл", заяви тя.

"Искаме да го повторим, защото на живо е много по-различно и искаме повече хора да го видят", каза Християна. По думите на Илиана Раева бенефисът е бил на световно ниво.

"Цвети Стоянова е добре, щастлива е. Вчера вероятно е била много развълнувана. Много грижи се положиха за нея. Продължава да се възстановява", каза Раева. "Когато тя е добре и ние сме добре", сподели Християна.