В Левски отново опипват почвата около Димитър Димитров

Херо може да не подпише нов договор с Иртиш

Старши треньорът на Иртиш (Павлодар) - Димитър Димитров-Херо, е много вероятно да не подпише нов договор с казахстанците, разбра Топспорт.

Причината е, че ръководството на клуба не гарантира финансова стабилност и през новия сезон, а също така не смята да завишава бюджета и да отпуска повече средства за селекция, за каквато Димитров настоява предвид предстоящото участие на отбора в Лига Европа през лятото.

През изминалата вече кампания Иртиш бе напуснат в хода на сезона от основни футболисти, след като клубът бавеше заплати с по 3-4 месеца, поради което Херо едва попълваше групата за мачовете.

Ето защо специалистът е заявил пред ръководството, че при липсата на сигурност няма да подпише нов договор.

Любопитното е, че информацията е достигнала до спортния директор на Левски - Станислав Ангелов, който опипва почвата относно това как би реагирал Херо на предложение от "сините".

Неофициални разговори с него вече са водени чрез посредник, на когото по обясними причини няма да разкрием името, а само ще споменем, че става дума за човек, който е работил с Димитър Димитров.

Наскоро Херо в прав текст каза, че ако има предложение от Левски би го отхвърлил деликатно, но тези думи дойдоха преди разговорите с Иртиш за подновяване на контракта.