Десислав от Добрич търси помощ за спешна операция

Мисия Добрич

19-11-2016, 13:26

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

С Вашата помощ отново ще мога да стигна до следващото стъпало в моя живот, споделя младежът

На Десислав от Добрич му предстои животозастрашаваща операция на счупен гръбначен прешлен. Д-р Габровски от Пирогов е събрал екип, който ще оперира след седмица. На Десислав са му още 2000 лева, за да плати всички разходи по операцията.

Единственото му желание е да може да сяда и да не изпитва ужасяваща болка. 
МОЛБА
От Десислав Иванов Димов, гр. Добрич, 
ул. “Опълченец Петър Алексиев” № 12 вх.Б ет.3 ап.5
Тел. 0886862492, e-mail: desislav__@abv.bg
Уважаеми дами и господа,
Казвам се Десислав Иванов Димов, на 34 години, роден съм в град Шумен. 
Завърших средното си образование в ПМГ "Иван Вазов", гр. Добрич. През 2002г. бях трета година студент в Шуменски университет "Епископ Константин Преславски"- филиал Добрич, специалност "Математика и информатика" и работех по специалността си- завеждащ компютърен кабинет в ОУ “Хан Аспарух”- гр. Добрич. Всичко вървеше добре до 28.08.2002 г., когато претърпях автомобилна катастрофа, вследствие на която имам тежка гръбначно- мозъчна травма и съм напълно обездвижен от кръста надолу. 
През 2005 г. завърших висшето си образование- "Информационни технологии" към ШУ "Епископ Константин Преславски"- Добрич, а 2012 г. завърших и магистратура.
През всичките тези 13 години сме правили много операции по стабилизирането ми, но никога не са били живото- застрашаващи, както е сега. От миналата година започна изкривяване на стабилизацията и има счупен прешлен. Това налага да се направи нова операция за стабилизиране на гръбначния стълб. 
За съжаление след клинично обсъждане всички светила в неврохирургията ни отказаха поради факта, че се касае не за обикновен медицински казус а за доста по сложен, който е с риск за живота ми. Единствено професор Габровски в „Пирогов” пое тежкото решение и подготвя най- добрия екип от медици на Пирогов.
За операцията са нужни 14 300 лв., а ние разполагаме с 11 700 лв.
Месечните ми разходи са изключително високи (над 1000 лв. всеки месец, най- вече заради ежедневните обезболяващи), а единствения ми доход в момента е от пенсията, която получавам- в размер на 212 лв. 
От изкривяването, което се е получило (около 90 градуса) аз живея с денонощни болки, но не това е най- трудното. Най- трудното е, че не разполагаме с нужната сума, а времето минава бързо и до следващата операция остава само седмица. Обръщайки се към хората, които не са запознати с това, какво изпитват хора като мен - искам да им кажа, че живота би бил по прекрасен, ако успея да направя тази операцията. По характер съм борбена личност, с цели и стремежи- доказателство за това са всичките тези 13 години, през които не губя вяра и правя всичко възможно живота да продължи.

Имам открити дарителски сметки в банка Уникредит Булбанк.
Сметка - IBAN
в BGN - BG85UNCR96605012029308
в USD - BG27UNCR96605112029301
в EUR - BG35UNCR96605412029302
SWIFT BIC код на Уникредит Булбанк UNCRBGSF
Сметките в Уникредит Булбанк са дарителски и се контролират от банката. За всеки изтеглени или платени 20 стотинки банката прави проверка и осъществява контрол.

Като Ви благодаря предварително, оставам с надеждата, че с Вашата помощ отново ще мога да стигна до следващото стъпало в моя живот. 
Десислав Иванов Димов