Time After Time е празничният проект на Мира Кацарова

На 2 декември тя ще го представи с голям концерт в Дома на културата „Борис Христов“

В най-празничното време от годината, Мира Кацарова ще представи проекта Time After Time. На 2 декември в залата на Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив тя ще изпълни едни от най-вълнуващите песни, устояли на времето, заключили в себе си послания, които звучат с еднаква сила десетилетия по-късно. 
 Всички композиции в празничния концерт ще звучат различно, в изпълнение на джаз трио, брас секция, китара и струнен квартет. Новите аранжименти за събитието са създадени от Мирослав Турийски. Освен Мира и Миро на сцената ще бъдат Младен Димитров (перкусии), Веселин Веселинов Еко (контрабас), Николай Карагеоргиев (китара), Димитър Льолев (саксофон), Мартин Ташев (тромпет).  Въздействието на подбраните в програмата песни ще бъде допълнено от финия звук на струнните инструменти.
Проектът е озаглавен по едноименната песен, изпълнена в началото на 80-те години на XX век от американската певица Синди Лоупър. Малко след появата на Time After Time, тя вдъхновява Майлс Дейвис за създаването на вълшебната инструментална версия на песента, включена в неговия албум от 1985 година – You’re Under Arrest.