"Зелена Странджа“ първи посетиха манежа на конната база в Кондолово

Животът

21-11-2016, 15:23

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Данъци и такси в Царево вече се плащат и онлайн

По време на приключението в Странджа туристите бяха топло посрещнати от местните

Групата природолюбители от  клуб „Зелена Странджа“ имаха честта да бъдат първите организирани посетители на открития преди месец манеж за конна езда в село Кондолово, община Царево.

По време на поредното  приключение сред природата в красивата Странджа планина туристите бяха топло посрещнати от местните жители на китното селце и известния български актьор Юрий Ангелов, качен на неговия расов кон Сорента. Организаторът на посещението Владимир Димитров – председател на сдружение „Зелена Странджа“ показа на участниците в неделната разходка, посветена на природата, че конната езда идеално допълва пешеходния туризъм, а изграждането на природосъобразен атракцион в странджанското село е чудесна идея и вече изпълнява функциите си.

Най-доволни от всички, разбира се бяха децата, участващи в разходката, които освен че видяха отблизо красотата на планината , успяха и да се запознаят с кобилата Сорента, която е специално обучена за лечение на детски болести. Тя инстинктивно обича малчуганите и е изключително внимателна към тях.