Странна теория: Перата не обирал мигрантите, а те него

Животът

23-11-2016, 10:21

Снимка:

Topnovini

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Петър Низамов–Перата на подсъдимата скамейка до дни

Полицаите подхвърлили наркотиците в дома му, а за осъжданията преди години - не бил виновен

Не Петър Низамов-Перата тръгнал да обира мигрантите, както твърди прокуратурата, а те го нападнали и се опитали да му задигнат ценните вещи. Тази чудата версия разви самият Низамов пред Нова ТВ, цитирана от Флагман.бг. „Бях нападнат. На клип, който беше излъчен на следващия ден, ясно се вижда в близък план, че едното ми око е затворено, другото - отворено. Това ще го използвам в съда за доказателство", заяви Низамов. Той обясни, че е нападнат в гръб, когато се е разхождал сам в шубраците край Малко Търново. Опитал да се защити, получил няколко удара и след като неговите приятели се намесили, задържал със свински опашки тримата афганистанци.
По отношение на откритите наркотици в дома му, Перата твърди, че те му били подхвърлени.  „Никой не е видял какво става. Обискът беше извършен в мое отсъствие. 20-30 човека са били”, заяви Петър Низамов. „Никога не съм лъгал, никога не съм крал”, изрепчи се човекът, който има 14 криминални регистрации.
Петър Низамов побърза да изтъкне, че е студент по "Право", отличник - с 5,60 успех и смятал да учи доктурантура. Щял обаче да го направи, след като си вземе последните два изпита, които влачи от доста време.
Перата разви тезата, че и за трите присъди, за които е осъждан е защитил честта си. Двете били за бой с едно и също лице - гард на бургаско училище, който бил любовник на директорката. Той го нападнал, а Перата просто се защитил. После с показанията на любовницата му го натопили и осъдили два пъти, обясни Низамов. Другото дело, по което е получил присъда - за пребиването на бургаски треньор по борба, също било самозащита, кълнеше се Перата.
На въпрос на Виктор Николаев: От какво се издържа и какво смята да прави, след като завърши? Перата го сряза и отговори: Да не си ми майка, че че питаш такива въпроси.