Д-р Емил Кабаиванов връчи Почетния знак на Карлово на бригаден генерал Груди Ангелов

Новините

25-11-2016, 17:09

Снимка:

Община Карлово

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов бе официален гост на церемонията по сдаване и приемане на длъжността "Командир" на 61-ва Стрямска механизирана бригада.  
Д-р Кабаиванов благодари за отличното взаимодействие между местната власт и военните в лицето на досегашния командир на военното формирование – бригаден генерал Груди Ангелов, който бе произведен в чин генерал-майор и става началник на Военна академия "Г.С. Раковски".  "За висок професионализъм и всеотдайност като командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада; за изградените отлични взаимоотношения между военно формирование 34 750 и гражданите на община Карлово; в знак на уважение към оставените трайни следи в историята на града, удостоявам бригаден генерал Груди Ангелов с Почетния знак на град Карлово.", каза в словото си кметът.  Д-р Кабаиванов пожела на новия командир - бригаден генерал Пламен Йорданов, както и на целия личен състав на 61-ва Стрямска, здраве и професионални успехи.
На събитието, състояло се на 25 ноември в района на елитното военно формирование в Карлово, присъстваха командирът на Сухопътни войски генерал-майор Андрей Боцев, кметове на населени места, изпълнителният директор на "ВМЗ" ЕАД д-р инж. Иван Гецов и др.