Ангел Джамбазки:В бежанските лагери има и саморадикализирали се

Животът

26-11-2016, 11:03

Снимка:

dobrichutre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

18-то факелно шествие на ВМРО - Добрич (фоторепортаж)

Евродепутатът се включи във факелното шествие в Добрич по повод годишнината от унизителния Ньойски диктат

Депутатът в Европейския парламент и зам. -председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки заяви снощи пред журналисти в Добрич, че в бежанските лагери има и хора, които са саморадикализирали се елементи и бунтът в центъра в Харманли потвърждава това опасение.

Има основание за притеснение, че в бежанския поток се инфилтрират бойци на Ислямска държава, допълни Джамбазки. Той смята, че бунтовете в бежански лагери в България, Гърция и Франция по едно и също време са координирани. Лагерите за нелегални имигранти в населените места незабавно трябва да бъдат закрити в интерес на националната сигурност на страната, смята евродепутатът. "Решението е да бъдат закрити и изнесени непосредствено до граничната бразда. Лагерите трябва да бъдат от затворен тип, за да не бъдат бежанците заплаха за живота и здравето на българските граждани", каза още Джамбазки и допълни, че незабавно трябва да бъдат екстрадирани афганистанци, пакистанци и други, които според него не са бежанци, а бойци.
Ангел Джамбазки се включи в 18-то факелно шествие на ВМРО-БНД по повод годишнината от подписването на Ньойския договор. То премина под наслова "Заедно за България". В шествието взеха участие и членове на ВМРО от Варна