Жени ГЕРБ-Перник с поредна благотворителна инициатива

Леглата са осигурени със съдействието на кмета на община Радомир

Дамската структура на политическа партия ГЕРБ-Перникпредостави двемедицински кушеткиза нуждите на децата потребители на „Центъра за социална рехабилитация и интеграция“ - гр. Перник.Леглата са осигурени със съдействието на кмета на община Радомир и ръководител на местната структура на ГЕРБ в града Пламен Алексиев и са необходими за извършването физиотерапия и рехабилитация на децата от заведението.

Областният ръководител на женската структура в Перник и дамите от ГЕРБ за пореден разговаряха с директора и колектива на институцията за нуждите на децата и тяхното здравословно състояние.

„Ние сме съпричастни с всички проблеми на децата потребители на центъра. Стараем се да откликваме на всяка тяхна нужда, за да подпомогнем  тяхната рехабилитация и социалната интеграция в обществото“, сподели общинският ръководител на Жени ГЕРБ-Перник Роза Стоилова.

„Благодаря Ви за това, че за пореден път доказвате  колко сте съпричастни към децата и към центъра. Всеки един път, в който съм се обръщала към Вас, винаги съм получавала съдействие и помощ“, подчертадиректорът на институцията д-р  Мариета Димитрова.