Отваря врати и Коледният базар в Добрич

От 7 до 27 декември

Коледният базар ще отвори врати за посетители на 7 декември. 13 къщички са  разположени на площад „Свобода“ и пред магазин „Валентина“ и ще радват добричлии с разнообразни стоки с коледна тематика. Базарът ще продължи до 27 декември. Община Добрич закупи озвучителна апаратура за озвучаване на базара, като през целия период ще звучат специално подбрани коледни песни за създаване на празнично настроение на жителите и гостите на града.

От хранителните стоки ще се предлагат месни деликатеси и колбаси, хлебни изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, бутилирани сортови вина, греяно вино и скара. Освен това ще се предлагат коледна и новогодишна украса и играчки, ръчно изработени сувенири, рисувано стъкло. Единственият производител на елхови играчки, който е от Добрич ще предлага своите красиви коледни украшения на базара.  Ще могат да се закупят така желаните от всички коледни картички, коледни торбички, сурвакници, авторска бижутерия, натурален пчелен мед и пчелни продукти, декоративни свещи ръчна изработка и сувенири от естествени камъни.

 Община Добрич кани гражданите и гостите на града да посетят Коледния базар, където всеки ще може да намери по нещо за себе си или подаръци за своите близки.