Мария Габриел удостои с грамоти русенски доброволци

Новините

05-12-2016, 11:40

Снимка:

Инфо център на Мария Габриел в Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Наградите са по случай Международния ден на доброволеца

По повод Международния ден на доброволеца за социално и икономическо развитие, зам.-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата Мария Габриел отличи с грамоти доброволците от клуб „ДОМИНО” в Русе. 

Отличия за принос и активна доброволческа дейност към сдружение „Център Динамика”през тази година получиха Силвия Георгиева от ПГИУ "Елиас Канети", Жанет Личева, Мадлен Стоянова, Ива Стефанова, Рая Велчева, Виктория Григорова от СУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ", Радостина Атанасова, Мария Стойкова, Зорница Петкова, Никол Заркова от ПАГ "Гео Милев" и Десислава Минчева от РУ "Ангел Кънчев".

 „Днешният ден е повод да изразим уважението си към всички доброволци за тяхната обществено значима дейност. Благодаря Ви за многобройните инициативи и отдадеността към доброволческата дейност. Уверявам Ви, че в мое лице винаги ще имате подкрепа за реализиране на благородните ви каузи. Бъдете още по - активни, борбени и отговорни посланици на доброто”, призова Мария Габриел в писмено обръщение до доброволците.