Приемна на губернатора във Ветово

Новините

06-12-2016, 09:34

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сдружение „Детски пристан“ – Русе помага на децата да са пълноценни личности

В приемната взеха участие още д-р Мехмед Мехмед, председател на Общински съвет Ветово

Вчера  в Младежкия дом в гр. Ветово се проведе поредната шеста приемна на  Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, на която присъстваха  кметове на населени места и много жители на общината.

По време на дискусията основно бяха поставени въпроси, свързани с дейността на Общинския съвет и на кмета на Община Ветово. В своите отговори, доц. д-р Стефко Бурджиев поясни, че според правомощията си той би могъл да вземе отношение по въпроси, свързани преди всичко със законосъобразността на актовете на Кмета на общината и на Общинския съвет.

В края на срещата, граждани отправиха и лични въпроси, касаещи отношенията им с администрацията на Община Ветово, условията за работа на  ученическия фанфарен оркестър и др.

Областният управител пое ангажимент всички поставени въпроси да бъдат разгледани и на тези, които според неговите правомощия има отговори да бъдат дадени в писмена форма.

В приемната взеха участие още  Мехмед Мехмед, председател на Общински съвет Ветово, общински съветници,  Георги Георгиев, кмет на община Ветово, неговите заместници Ивайло Кадишев и Исмаил Селим. На част от поставените въпроси, те отговориха на място.