„С обич за децата, в памет на бащите герои”, кампанията, която тази вечер ще подкрепи децата на загиналите полицаи

Министър-председателят г-н Бойко Борисов дари за каузата уникален предмет – юбилейна халба за бира

Благотворителната вечер „С обич за децата, в памет на бащите герои” се провежда под патронажа на Областния управител на гр. Пловдив, г-н Здравко Димитров и синдикалните дружества на СФСМВР на територията на град Пловдив.
Целта на събитието е набиране на средства за 16 деца на загиналите и пострадали по време на изпълнение на служебните си задължения служители на МВР на територията на гр. Пловдив.
Кампанията в град Пловдив е част от целогодишната и традиционна кампания на Синдикална федерация на служителите в МВР - „С обич за децата, в памет на бащите герои”
Известни български художници и спортисти застанаха зад каузата и предоставиха произведения на изкуството и спортни вещи с автограф с благотворителна цел.
По време на вечерта ще могат да бъдат закупени произведения на Лили Кючукова, Илия Желев, Матей Матеев, Цветана Видева, Ралица Стайкова, Вихра Григорова, Моника Роменска, Васил Стоев, Вълчан Петров, Ненко Чанев, Снежана Фурнаджиева, Димитър Рашков, Димитър Добрев, Атанас Хранов, Веско Велев, Моника Роменска, Константин Константинов
Спортни вещи с автограф, които също са дарени за благородната кауза, са предоставени от националните отбори по футбол и отборите на „Ботев - Пловдив”, „Локомотив - Пловдив”, „Левски“, „Лудогорец”. Цвети Пиронкова, Данчо Йовчев, Николай Бухалов и капитанът на националния отбор по волейбол Ник Пенчев също дарява свои вещи за благотворителната инициатива. Футболната легенда Ясен Петров също дарява свой личен предмет в помощ на децата.
Здравният мениджър д-р Невен Енчев предостави монета с лика на Свети Архангел Михаил, която също ще бъде продадена тази вечер с благотворителна цел. Монетата е изработена е ръчно в ателието на "VONGOLDENBURG COLLECTION."
Министър-председателят г-н Бойко Борисов дари за каузата уникален предмет – халба за бира.
На благотворителната вечер ще присъстват политици, директорът на ОДМВР – Пловдив Христо Разсолков, Пловдивският Митрополит Николай, служители на полицията и прокуратурата, бизнесмени.
Средствата от продажбата на предметите ще бъдат дарени на децата на загиналите и пострадали служители в МВР.