ЖГЕРБ Пловдив област проведе отчетно събрание

Много неща постигнахме през тази година. Можем да се похвалим с женски структури на ГЕРБ във всички 17 общини в Пловдив област

Представители на Областната структура на ЖГЕРБ Пловдив област се събраха в Хисаря, за да проведат отчетно събрание. Дамите от ГЕРБ бяха водени от областния ръководител Евелина Апостолова. На срещата присъства и  областния координатор на ГЕРБ Розалин Петков. По време на събранието бе направен  анализ на работа на дамската структура през последната една година. Бяха обсъдени и изминалите президенски избори и работата на партийните структури по общини.

"Много неща постигнахме през тази година. Можем да се похвалим с женски структури на ГЕРБ във всички 17 общини в Пловдив област. Дадохме много от себе си, работихме здраво и със сърце и за това и успяваме да постигнем  добри резултати. Мобилизирахме структурите си по време на изборите и успяхме да покажем по-добър резултат от местните избори. Можем да се похвалим, че нямаме отлив на гласоподаватели, но дори имаме ръст на  тези, доверили се на партия ГЕРБ“, каза Евелина Апостолова.

„Горд съм с женските организации на ГЕРБ в областта. Вярвам, че със съвместните ни инициативи ще направим общините в областта по - привлекателни най-вече за младите хора. Години наред всички ние искаме промяна в различните социални сфери, повече работни места. Тези неща могат да бъда успешно постигнати именно от активни и реализирани жени като Вас. С тези думи се обърна към дамите областният  координатор Розалин Петков.

В края на събранието дамите обсъдиха и проблемите, които стоят  пред общинските структури, както и възможностите за тяхното разрешаване.