Да помогнем на пострадалите в Хитрино!

Мисия Бургас

11-12-2016, 10:19

Снимка:

nova.bg/кадър

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Търговище започва дарителска кампания за Хитрино

Неправителствена организация започва кампания по набиране на средства за пострадалото шуменското село

Бургаското сдружение „Усмивка” набира средства за пострадалите след ужасяващия инцидент в село Хитрино. Инициативата започва от днес и завършва на самата Коледа – 25 декември.

Екипът на сдружението ще събира дрехи, обувки, пакетирани хранителни продукти, минерална вода, одеала и завивки, както и парични средства, за да помогне на всички пострадали от шуменското село.
„След поредната трагедия не можем да стоим безучастни  към пострадалите и бихме желали да отправим отново ръка за помощ заедно с Вас уважаеми, наши съграждани от Бургас . Ние знаем, че заедно можем, защото го доказахме през последните години, когато помогнахме на Добрич, Варна ,  Килифарево. В годините помагахме  и на пострадалите от с. Бисер, на бежанците в гр. Елхово, на много деца и възрастни хора в нужда . С този акт на доброта искаме да покажем нашата състрадателност и съпричастност към пострадалите”, призовават от „Усмивка”.
Материалите, които желаете да дарите можете да оставите в Складова база „Пиргосплод”, намираща се на улица „Янко Комитов” 4. От сдружението умоляват продуктите да са добре пакетирани и на пакетът да е отбелязано името на този, който прави дарението.
Желаещите могат да дарят и под формата на парични средства.
Банковата сметка на дружеството е BG45PRCB92301036136512, Прокредит банк – Бургас
За повече информация телефоните 0887 395 403 и 0886 120 183 ще са на постоянно разположение