Трима пребиха жестоко мъж и жена от Вършец

Потрошиха им дома и колата

Свиреп бой се е разразил между съседи във Вършец, съобщават от ОДМВР-Монтана. В мелето участвала и жена на 30 години.

На 14 декември в кв. „Изток” в гр. Вършец е възникнал скандал между съседи, който прераснал във физическа саморазправа. По време на саморазправата лица с инициали: Л.М. на 58 г., К.Л. на 33 г., Л.Л. на 28 г. и Л.Б. на 22 г. счупили входната врата на имота на съседите си и с различни по вид предмети нанесли побой над С.Р. на 32 г., съпругата му В.С. на 30 г. и И.Р. на 29 г.
  Освен това счупили и предното панорамно стъкло и повредили предния капак на паркирания пред имота лек автомобил "Мазда 323 ф" с врачанска регистрация, ползван от П.Р. на 36 г. от гр. Вършец. Вследствие от случилото се двамата съпрузи - С.Р. и В.С., са откарани до ФСМП Вършец, а впоследствие и в МБАЛ Монтана, където по спешност е опериран С.Р. Той е стабилизиран и без опасност за живота.
  Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Установени са свидетели и очевидци, които са разпитани. По случая за срок до 24 ч. са задържани Л.М., К.Л. и П.Р. Работата по случая продължава РУ Вършец.