Женски футболен клуб „Бургас“ се среща с фенове

Животът

16-12-2016, 12:14

Снимка:

Община Бургас/архив

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Коледният концерт в Бургас събира на една сцена известни български изпълнители

За да покорят А групата те се нуждаят от подкрепа

За да покори А групата в професионалния женски футбол, отборът на младите бургаски надежди се нуждае от финансова подкрепа.

Тази събота, 17 декември, от 14:00ч зоната за хранене в мола в Бургас ще се превърне в своеобразно футболно игрище, на което бургаските момичета ще демонстрират завидни умения, техники и любов към спорта, считан до скоро за сфера инкогнита за представителки на нежния пол. Спортистките обещават много настроение и забавления с футболните игри и награди, специално подготвени за всички фенове и любители на спорта.

Най- бързо развиващият се женски футболен отбор в страната, според специалистите е решил да презентира по интересен начин своята дейност, като в същото време ще разчита по този начин да привлече хора и фирми, които могат да го подкрепят в неговото развитие. Подкрепата на всеки благодетел, посетил демонстрацията им ще вдъхне кураж и надежда на момичетата за още по-високи цели.

Младите футболистки ще отправят множество предизвикателства и се надяват да внесат още празнично настроение в предколедната обстановка.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"