Бургазлия се нуждае от 20 000 евро за бъбречна трансплантация

Животът

18-12-2016, 09:48

Снимка:

флагман.бг

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Историци от ВТУ събират средства за лечението на колежка

Има нужда от помощ за да събере сумата

Кирил Малчев от Бургас, който страда от тежка бъбречна недостатъчност, е получил оферта от клиниката в Турция за трансплантация. Оказа се, че исканата сума е по-малка от очакваното. Тя е 20 000 евро, сподели 35-годишният мъж във Фейсбук.
„Искам да благодаря на всички познати и непознати, които отвориха сърцата си и ме подкрепиха в тази толкова трудна борба на живот и смърт! До момента с Ваша помощ набраната сума е 14600 лева“, добавя Кирил.
„Вече имам дарителска сметка. Така ще сте сигурни и спокойни, че вашите пари ще се използват само и единствено по предназначение- за моята животоспасяваща бъбречна трансплантация. Ако превеждате парите в банка Райфайзен, където е отворена сметката, няма да се налага да плащате такса за превод! Искам да ви поканя да се присъедините в онлайн базара, организиран в моя помощ - https://web.facebook.com/groups/1207400696005802/! Там може да закупите нещо или да дарите благотворително“, пише в социалната мрежа Кирил Малчев.
„Преди тази кампания бях отчаян... на ръба на силите си, а днес вече вярвам в чудеса. Вярвам, че с Ваша помощ ще победя в битката за живота си!“, споделя бургазлията.

Дарителска сметка:
IBAN: BG73 RZBB 9155 1039 2551 09
BIC code - RZBBBGSF
Райфайзенбанк
Кирил Стоянов Малчев
PayPal - www.paypal.me/malchev