Пламен Нунев и Светлана Ангелова приветстваха Асоциация на пенсионерите в Русе

Новините

19-12-2016, 17:36

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

6 излизания са имали екипите на РДПБЗН – Русе през почивните дни

Нунев: Малко са датите, които обединяват всички българи. Коледа и Нова година са, може би, най - важните от тях

 

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова  приветстваха този следобед над 300 участници в коледно тържество, организирано от областната структура на сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ в Русе. Събитието бе уважено и от представители на Община Русе, а за доброто настроение се погрижиха младите таланти от Общински детски център за култура и изкуство в Русе.

 

“Древна истина е, че колелото на времето винаги се върти в една посока. Младостта си отива и идва зрелостта, есента на живота. Но тогава се вижда, че силите не са си отишли, а опита, мъдростта, познанието и най – вече таланта са в пълния си разцвет. Днес сме се събрали, за да докажете това за пореден път на сцената в Русе по повод настъпващите празници”, каза в приветственото си слово Пламен Нунев.

 

„Малко са датите, които обединяват всички българи. Коледа и Нова година са може би най - важните от тях“, добави той.

 

„Ежедневието на много от Вас е изпълнено с помощ за по-младите в семейството, в грижи за внуци и правнуци. И точно за това всички ние трябва да се поклоним и да Ви благодарим от все сърце - за силата, която ни давате, за спокойствието, което ни вдъхвате, за вярата Ви в нас и за надеждата, която не разрешавате да ни напусне“, пожела народният представител.

 

„През целия си живот Вие сте работили и сте дали много за нашия град, за нашата община и продължавате да го правите. Благодарим Ви, че продължавате да възпитавате бъдещето на родината в християнските добродетели. Вие учите децата и младите хора на отговорност, трудолюбие и честност. Това са качества, които само с търпение, обич и разбирателство могат да бъдат съхранени и запазени завинаги в младите сърца“, каза пред множеството в Пленарна зала на Община Русе Светлана Ангелова.

 

Пламен Нунев и Светлана Ангелова. получиха в дар от ръководството на асоциацията в лицето на областния и председател Петинка Митева погачи, специални сувенири и коледни картички.

Депутатите се запознаха с работата на пенсионерите в клубовете, като разгледаха изложбата от ръчно изработени картички, гоблени, декоративни бутилки, пчелен мед и пр.