Литературно-музикална благотворителна вечер "Помогни на Мони"

Водени от вярата си в човешката доброта, група популярни литературни и музикални таланти се обединяват предколедно около каузата „Да помогнем на Мони“

Водени от вярата си в човешката доброта, група популярни литературни и музикални таланти се обединяват предколедно около каузата „Да помогнем на Мони“. 

Симеон Стоянов Руевски е на 9 години и въпреки крехката си възраст води мъжка битка с коварен тумор в мозъка. Нуждае се от спешна животоспасяваща операция в чужбина. Вдъхновени от инициативата на ученици да организират благотворителен концерт, с който да подкрепят Мони, младите таланти на България поемат щафетата и ви канят на вълнуваща творческа вечер. 

Събитието ще се проведе на 21 декември от 19:00 часа в столичния караоке клуб „Версус“. Входът е свободен. Гостите ще имат възможност да допринесат за каузата според личните си възможности. Всички приходи от продажби на книги също ще бъдат дарени.      

Участници:

Веселина Попова е име, отдавна известно на българските музикални фенове. През последните години чаровната певица реши да заложи на хаус музика и пожъна впечатляващи успехи на световно ниво.

Звездата на Люба Илиева изгря с участието ѝ в последния сезон на X Factor. Жури и публика бяха единодушни в мнението си, че тя притежава един от най-емоционалните гласове, които сме чували. Люба е само на 20, но вече има зад гърба си успешен дебютен сингъл и работи по различни нови проекти.


Емил Борисов също е познат на телевизионните зрители с участието си в различни музикални формати. За последно го чухме съвсем скоро в шоуто „Пееш или лъжеш“, където втрещи недоверчивото жури с възможностите на гласа си.
Тази година Ралица Генчева издаде стихосбирката „Този път, за да ме чуеш“, която мигновено се превърна в сензация на българския литературен пазар. Думите на Ралица, известна още с псевдонима си Charly Wilde, имат свойството да играят нежно по струните на душата. Съвсем заслужено „Този път, за да ме чуеш“ е сред най-продаваните книги за 2016, а емоционалните четения на поетесата са силно посещавани.


Николай Владимиров от години се нарежда сред уважаваните и харесвани съвременни български поети. Той има издадени две стихосбирки, а третата – „Отсъствия“ – е на път да се появи съвсем скоро. Присъстващите на благотворителното четене в помощ на Мони ще имат възможност да чуят фрагменти от нея.    
Още една прекрасна дама и обичан блогър ще се включи в събитието. Това е Стефана Белковска. Наскоро тя издаде дебютния си роман „Чаках точно теб“ – едно докосващо четиво, простиращо се отвъд границите на обикновената романтична история.
Програмата в сряда вечер ще закрие Деси Нико – автор на „Алиса и петък вечер“, един роман за търсенето, зависимостите, любовта. Книгата се появи на българския пазар едва този месец, но бързо набира скорост и се превръща в потенциален хит за младото поколение. 
Заповядайте на 21 декември, за да прекарате приятна и пречистваща душата вечер в компанията на тези талантливи млади творци!