Ще се окаже ли Конте по-голям "германец" от Клоп?

Ливърпул при Юрген може да бие силните и да се издъни със слаби отбори

В срещите от "боксинг дей" нямаше изненади. Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити,Челси и Арсенал спечелиха своите мачове. Остана само да се види днес какво ще направи Ливърпул в домакинството си със Стоук Сити.

На пръв поглед мърсисайдци трябва да спечелят трите точки. Но логиката в английското първенство често я няма. Особено по "боксинг дей".

Конте и неговият челси показват постоянство. Треньорът на отбора от "Стамфорд Бридж" уж е италианец, но за момента не показва никакво колебание в психиката и досущ като "германец" върви напред.

Докато Юрген Клоп, който е чистокръвен германец може да направи страхотни мачове. Справка победите в Лондон над Арсенал и Челси сътоветно с 4:3 и 2:1. Но може да се издъни при гостуването на Бърнли когато неговият тим загуби с 0:2. Да не говорим в скорошния резил когато Ливърпул поведе като гост на Борнемут с 3:1 и загуби с 3:4.

Стоук Сити не е претенциозен тим,но е от така наречените корави отбори. И на "Анфийлд" Ливърпул трябва да внимава,ако иска да запази точковата разлика от първия Челси. И феновете от трибуната "Коп" да се надяват на нещо, което искат много. Важното е германецът Юрген Клоп да накара играчите си да покажат германска психика и да вземат на пръв поглед рутинна победа срещу Стоук Сити.