Берое готви изненади за зрителите на мача със Спартак (Плевен)

Треньорът Александър Дяковски ще може да разчита на Милен Дудев и Михаил Танев

Специални изненади са подготвили от Берое за зрителите, които решат да подкрепят отбора от трибуните на зала ДЗУ в предстоящия двубой със Спартак (Плевен), съобщи клубния сайт на "заралии". Срещата, която е от 13-я кръг на първенството в Националната баскетболна лига, е в събота от 18.00 часа.

По традиция от клуба са подготвили богата програма за публиката. Преди двубоя, както и на полувремето, своите музикални умения ще демонстрират таланти от Стара Загора. За настроението ще се грижи и денс състав. Двама от зрителите, които дадат правилен отговор на въпросите от викторината, която ще бъде разиграна пък ще получат специални подаръци – мини баскетболни топки с автографите на всички играчи и треньорския щаб.

Междувременно стана ясно, че в състава на Спартак за срещата се завръщат Милен Дудев и Михаил Танев. Първият бе с изкълчен глезен, а вторият се възстановяваше след операция. Двамата вече са готови и ще бъде на линия за срещата срещу старозагорци. Милован Савич, който игра на инжекции срещу ямболии, също ще бъде в групата на Спартак за мача в Стара Загора. Всички останали са здрави и са готови за двубоя, информира bball.bg.