Барса с повишено внимание към Атлетик ((Билбао)

Осминафиналната среща-реванш може отново да бъде оспорвана

Барселона приема утре Атлетик(Билбао) на "Камп Ноу" в 1/8 финал - реванш за Купата на Краля. Първата среща в Билбао преди седмица завърши 2:1 за Атлетик.

Домакините успяха да устискат минималната преднина след като останаха с девет човека на терена. При 2:0 за тях изпуснаха трети гол. За да дойде мигът на Меси,който от фаул, не без лошата намеса на вратаря на Атлетик,вкара важния гол на чужд терен.


В шампионатния мач Барса завърши като гост 1:1 с Виляреал. И пак Меси спаси отбора. В края на мача Лео отбеляза изравнителния гол. Атлетик(Билбао) направи 0:0 у дома с Алавес.


Едва ли двата съперника в осминафинала-реванш са мислили повече за предстоящия мач. Факт е обаче,че предстоящата среща на "Камп Ноу" за двата тима е въпрос на чест и на амбиция да продължат напред в турнира за Купата на Краля.

Истина е, че Барса е в миникриза, но гранд като каталунския тим може само от един мач да възвърне самочувствието си. А този мач е именно срещата с Атлетик.

Но със сигурност Барса трябва да бъде нащрек и с повишено внимание. Защото Атлетик е корав отбор,който не се предава лесно. Разбира се, осминаиналната среще може отново да бъде оспорвана. но има възможност амбицираната Барса да помете съперника си.
При всички случаи преди началото на срещата нещата изглеждат оспорвани.Поне до началото на първия съдийски сигнал.