Министър Кралев разпродаде благотворително първата си изложба

Спорт

11-01-2017, 09:38

Снимка:

facebook

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Министър Кралев с благотворителна изложба в галерия "Феникс"

Кралев: Реших, че за 50-ата си годишнина трябва да разкрия част от себе си, която само най-близките ми познават

Министърът на младежда и спорта Красен Кралев разпродаде почти изцяло първата си изложба още преди да е приключило откриването в софийската галерия “Финес” на улица “Христо Белчев”. Червените точки по платната се появяваха с бясна скорост. В бързината бе продадена и тази, която министърът бе обещал да откупи за дъщеря си Криста, неговия първи критик. Изложбата бе открита от министъра на културата Вежди Рашидов. “Не знам дали е добър министър, но е добър приятел и човек. Аз не обичам да ходя по изложби, защото тогава по-известният легитимира по-неизвестния. Него с удоволствие легитимирам. Но, приятелю, не изхранвай с това семейството си, трудно е”, обърна се Рашидов към Кралев.

“Реших, че за 50-ата си годишнина трябва да разкрия част от себе си, която само най-близките ми познават. Просто искам образът да бъде пълен за вас, моите приятели. Първата критика на Вежди бе, че дъщеря ми рисува по-добре от мен, но това само ме амбицира”, каза Красен Кралев. Министърът на младежта и спорта бе обявил предварително, че всички приходи от изложбата ще влязат в касата на фондация “Български спорт”, която помага на закъсали спортисти. “Това, което той направи, не е правил никой до момента”, заяви председателят на фондацията Цено Ценов.

Откриването на изложбата ми "50 вдъхновения" в галерия "Финес" мина фантастично. Благодаря на всички приятели за подкреп...

Публикувахте от Krassen Kralev в 10 януари 2017 г.