Д. Атанасова: Другите партии не припознаха резултата от референдума

Наблюдава се прецедент - не само всички срещу ГЕРБ, а всички срещу българските граждани

Като участие във властта - и като мандатоносител, и като политическата партия с най-сериозна тежест, ГЕРБ е направила най-много компромиси за 10 години. Това каза в предаването "Денят започва" по БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"През 10-те години, в които ГЕРБ е на политическата сцена, винаги всички са били срещу партията. Когато е било необходимо някакво обединение, например да се сформира правителство, то се е случвало много трудно и с изключително много компромиси. Като участие във властта - и като мандатоносител, и като политическата партия с най-сериозна тежест, ГЕРБ е направила най-много компромиси", заяви Атанасова.

Атанасова коментара бойкота на предложенията на ГЕРБ за въвеждане на мажоритарен вот. По думите й сега се наблюдава друг прецедент - не само всички срещу ГЕРБ, а всички срещу българските граждани.

Според Десислава Атанасова нито една друга политическа партия не е припознала резултатите от референдума като "ясен вот на суверена за това, че трябва да бъдат променени изборните правила".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен