Над страната ще преобладава облачно време

Максимални температури между минус 3° и 2°

През следващото денонощие над по-голямата част от страната ще бъде облачно. В Северна България и високите котловинни полета ще превалява сняг, в Горнотракийската низина - дъжд и сняг, а по Черноморието - дъжд. Разкъсвания на облачността ще има над югозападните райони. Ще духа умерен, главно в Източна България временно и силен североизточен вятър. Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, а максималните - между минус 3° и 2°. През нощта срещу сряда, с понижението на температурите, в по-голямата част от страната валежите ще са вече от сняг и ще се усилят. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде по-високо от средното за януари.

Над планините ще бъде облачно с валежи от сняг, по-значителни в Родопите и Странджа. Ще духа умерен до силен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 3°, на 2000 метра – около минус 7°.

Над Черномориeто ще бъде облачно с валежи от дъжд. Ще духа умерен, временно и силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха: 3-6°. Температурата на морската вода е 3-4°. Вълнението на морето след обяд ще е 3-4 бала.

 Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"