Ученичка яде бой от бивше гадже

Крими

17-01-2017, 12:17

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спецакция в Бургаско, 10 опасни престъпници арестувани

27-годишния М.С. е задържан за срок от 24 часа

Вчера около 16.00 ч. в дежурната част на ОДМВР – Бургас е получено съобщение от 41-годишна жена от Бургас за това, че 18-годишната й дъщеря е била бита от бившия си приятел, като към момента същите се намирали в „Шокова зала” на УМБАЛ – Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на полицията.
Своевременно отзовалите се на сигнала служители от Пето Районно управление – Бургас установили момичето и бившия й 27-годишен приятел – М.С. от Бургас пред „Шокова зала”, откъдето същите са насочени към Стоматологията за консултация с дежурен стоматолог, след което 18-годишната бургазлийка се прибрала в дома си. Предстои назначаването на експертизи и освидетелстването й от съдебен лекар.
С оглед изясняване на детайли по случая спрямо 27-годишния М.С. е предприето полицейско задържане за срок от 24 часа, като своевременно е уведомен и дежурния прокурор от Районна прокуратура – Бургас. Двамата участници в инцидента са дали показания. Работата по установяване на свидетели и изземването на евентуални видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас. Инцидентът е станал до търговската гимчназия.
Ученичката, чиито инициали не се съобщават днес от полицията, но вчера фигурираше в интернет пространството с личното си име и съкратена фамилия /Габриела К./, се обади снощи на редакционните ни телефони. Тя поиска, без да сме публикували новина за инцидента, да я свалим от сайта. Младата дама твърдеше, че всичко писано за нея не е вярно, че е жива и здрава, обажда се от дома си, където са и родителите й. Била паднала на тротоара при слизане от колата на  мъжа. Възмутена от писаното за нея, тя се закани да съди медиите за невярната информация.
Дали е опит да се прикрие инцидент, очакваме полицията да разкрие случая.