Невредим е открит изчезналия младеж от Пловдив

Животът

17-01-2017, 17:13

Снимка:

Фейсбук

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

По молба на близките му той бе обявен за издирване на 14 януари

В  резултат на проведени издирвателни действия и проверки от служители на ОДМВР- Пловдив, днес е установено местонахождението на пълнолетното момче. То е открито в добро здраве на адрес в Пловдив. Близките му са уведомени. Пред служителите младежът обяснил, че по собствено желание е напуснал дома си.

По-рано днес в профила си във Facebook момчето поиска прошка от майка си.

"Добре съм, просто ми омръзна цял живот да бъда използван и командван от 99% от хората, които познавам. Просто искам малко повече време да ми мине това мъчение през тези трудни 18 години. Единственият човек, на който мога да благодаря и да подкрепя винаги, това е Гергана Михайлова, майка ми. Тя е единственият човек, който винаги ме е подкрепял и помагал винаги с каквото и както може. Ако някой се почувства обиден, "свалете си малко самочувствието". Няма човек на земята по-ценен от майката!!! Извинявам се от цялото си сърце за напрежението, което създадох. Просто, повярвайте ми, не ми е било лесно!!!!!”, написа момчето във социалната мрежа.

ДОБРЕ СЪМ ..... ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА БЪДА ИЗПОЛЗВАН И КОМАНДВАН ОТ 99% ОТ ХОРАТА КОЙТО ПОЗНАВАМ ПРОСТО ИСКАМ М...

Публикувахте от Maikyl Kriviralchev в 17 януари 2017 г.