Емануела разстреля враговете си с автомат

Загадъчна руса красавица е „тайният коз“ на певицата в предстоящия клип

Фолк звездата Емануела не спира да работи, тя стартира новата 2017 година заредена с нови идеи и по всичко личи, че забързания ритъм е неин стил на живот. Синеокият ангел на Планета Пайнер сподели кадри от снимачната площадка на новия си проект озаглавен “Незабравима”.

Пред LifeOnline.bg Еми разкри, че за видеото е стреляла с истински автомат. Красавицата с изумруден поглед била толкова добра с огнестрелното оръжие, че освен за снимките си поиграла с голямата пушка и за удоволствие.

„За първи път стрелях с автомат и много ми хареса, всички се изкефиха колко съм добра и ми разрешиха да си пострелям за удоволствие…“, разказа Емануела пред LifeOnline.bg.

Тя сподели пред екипа на “Планета”, че парчето е бързо и носи много настроение. За музиката и аранжимента изпълнителката се е доверила на Мартин Биолчев, който е композитор и на пролетния й хит “Като теб”.

Текстът на “Незабравима “ написала поетесата Анастасия Мавродиева. Кадрите на горещото видео са заснети от режисьора Николай Скерлев. Роля във видеото има тайнствена русокоса красавица, която по думите на певицата е нейния таен коз. Коя е загадъчната дама ще се разбере, едва когато видеото направи своята официална премиера.

По кого стреля Емануела с автомат предстои да разберем…