Натиреният Брад Пит се прибра сам в семейния дом

Ще създава забавления за децата си

Брад Пит се завърна в семейния си дом в Лос Фелиз, който доскоро споделяше с отчуждената си съпруга Анджелина Джоли и техните шест деца.

В момента Анджелина живее с наследниците си под наем в Хидън Хилс, Калифорния и Брад е решил да се върне в дома, от който Джоли го беше изгонила през септември миналата година, след като подаде молба за развод.

Според най-новите слухове 53-годишният актьор е решил да реновира изцяло имението, така че то да бъде възможно най-привлекателно за децата му.

В момента Пит води битка в съда с Джоли за съвместно попечителство на Мадокс (15), Пакс (13), Захара (12), Шайло (10) и осем-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Брад искал да инсталира в двора на къщата два гигантски трамплина, да построи детска площадка, както и скейтпарк с рампа за синовете си.

Източник, близък до звездата, казва пред списание Grazia: „Брад иска да докаже на съда, че на първо място в живота му е благоденствието на децата му. Той ще направи всичко възможно, за да се опита и да се пребори за това съвместно попечителство.“Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"