След въпрос за Доган Мегз колабира в тв студио

Дизайнерката гостува на Милен Цветков във фаталната рубрика „От извора“

Миглена Каканашева - Мегз е силно коментирана през последните дни. Наскоро тя бе първият гост в новата рубрика на предаването на Милен Цветков - "От извора" по НОВА.

Блондинката бе поканена да развенчае слуховете покрай името си, но почти колабира пред очите на цяла България. В началото на интервюто новоизлюпената дизайнерка беше много уравновесена, дори леко надменна в типично неин стил и се нахвърли като лъвица върху водещия, за да развенчае слуховете около бранда си.

При един от неудобните въпроси обаче тя изпада в шок и недоумение, следват секунди на мълчание, а лицето й изразява ужас, очите й се пълнят със сълзи, а ръката й започва да трепери. За миг изглежда сякаш ще припадне, но намира сили да попита Милен дали тези кадри ще бъдат изрязани от излъчване, но за нейно съжаление не й беше спестен конфузния момент.

Въпросът който разтърси психиката на Каканашева бе за отношенията й със синът на Ахмед Доган – Демир. Мегз била заклета да мълчи и никога да не афишира тази връзка, но уви реакцията издаде много и проговори вместо нея.

Оказва се, че Мегз имала уговорка с редакторите да не говорят за Ахмед Доган, но устатият Милен се направи, че е забравил. В интервюто освен себе си тя успя да изложи пред цяла България и фризьора си, като заяви, че той не харесва жени.

Интервюто продължава едва 2-3 минути, защото гостенката не могла да издържи повече. Близки на екипа разказаха, че уж много силната бизнес дама започнала да трепери и да се задушава в студиото, точно както преди няколко години в "Къртицата", когато припадна пред очите на цяла България.

Накрая тя дори предложила пари, за да не се излъчва материала, но темата вече била обявена и нямало как да не го пуснат. Когато видяла, че и с пари не става Мегз съвсем се сринала. Не спирала да плаче сигурно от страх, че мъжът на живота й може да я изостави след това интервю.

Екипът изключително много се притеснил и повикали бърза помощ. Шокът стигнал до там, че Каканашева се свлякла на земята и се наложило охраните да я изнасят на ръце.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен