ОИЦ-Добрич с приемна на Борсата за семена

Мисия Добрич

27-01-2017, 11:56

Снимка:

dobrichutre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

За 23-ти път „Борса за семена и посадъчен материал” в Добрич

Участието на екипа на ОИЦ ще има за цел популяризиране дейността и услугите на центъра

От 31 януари до 4 февруари 2017 г., Областен информационен център - Добрич ще вземе участие в 23-то издание на специализираното изложение Борса за семена и посадъчен материал, организирано от Добрички панаир-Добрич. Официалното откриване ще бъде от 10:00 часа на 31 януари в СК „Простор“ гр. Добрич.

През петте дни земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания 2017г. Дни преди откриване на изложението над 54 фирми от страната и чужбина  са заявили своето участие. Нетрадиционно наред с предлагането на семена, посадъчен материал, торове и специализирана литература ще бъде представена и селскостопанска техника.

Участието на екипа на ОИЦ – Добрич ще има за цел популяризиране дейността и услугите на центъра, както и предоставяне на информация за актуални и предстоящи възможности за европейско финансиране, които Програмата за развитие на селските райони и другите оперативни програми предоставят за потенциалните бенефициенти. На разположение на участниците и посетителите ще бъдат информационни и рекламни материали, осигурени от ОИЦ – Добрич.

Сред поканените гости са МЗХ, ДФ Земеделие, Народни представители, Областен управител на гр. Добрич, Председател на ОС гр. Добрич, Кмет на гр. Добрич, структури на земеделието в гр. Добрич.