ЖГЕРБ-Перник дари още компютри по проект „Рестарт“-фаза 10

Животът

03-02-2017, 10:38

Снимка:

Пресцентър ЖГЕРБ

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЖГЕРБ-Перник с дарителска инициатива

ЖГЕРБ-София се включи в подкрепа на кампанията „Заклех се!“

Четирите конфигурации бяха предоставени за нуждите на Община Перник

Нови четири компютърни конфигурации бяха дарени от женската организация на политическа партия ГЕРБ в Перник, която е посредник по проект „Рестарт“- фаза 10 на българо-швейцарската търговска камара с председател Бони Бонев в партньорство с Община Лозана, Швейцария, съобщава пресцентърът на ЖГЕРБ.

Три броя компютри бяха предоставени за нуждите на отдел “Информационно и административно обслужване” в Община Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска лично посрещна дамите в кабинета си и благодари за направеното дарение. С чисто нов лаптоп бяха зарадвани днес и служителите в Обединен детски комплекс-град Перник.

Директорът на институцията д-жа Танчева отправи своята признателност за благородния жест и сподели, че ще се радва партньорството с дамската организация на ГЕРБ да продължи.

Община Перник е бенефициент по този проект, благодарение на доброто сътрудничество на Жени ГЕРБ-Перник и плевенската структура на Съюза на метематиците в България, чийто председател Диана Данова е член на НИС на Жени ГЕРБ. Проектът се осъществява посредством Съюза на математиците в България-секция Плевен.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен