Радослав Янков: Като избухна публиката, горе всичко се тресеше

Красен Кралев: Браво Радо, гордеем се с теб!

Победителят в днешния старт на световната купа по сноуборд Радослав Янков направи първия си коментар след триумфа в Банско.
Чепеларецът обяви, че подкрепата на българската публика му е дала голяма сила.
"Пистата беше перфектна. Много съм щастлив. Най-добрата писта, на която съм карал в света. При второто ми спускане направих две грешки, проблемът беше в мен. След квалификацията бях притеснен, че трябва да се стегна. Не ми беше лесно, очакванията към мен тук са много големи.
От друга страна, подкрепата ми даде сили. Като избухна публиката, горе всичко се тресеше. Ако направя една грешка, оставам много назад. Никакво подценяване на никого. Благодаря на родителите си, на близките и на всички", заяви Радослав Янков.

Красен Кралев използва социалната мрежа Фейсбук, за да поздрави състезателя, като написа: Радослав Янков триумфира с победата в старта от Световната купа по паралелен гигантски слалом в Банско! Българинът победи на финала швейцареца Невин Галмарини.
Абсолютна еуфория обхвана 10 000 зрители в Банско.
По този начин, роденият в Чепеларе състезател, си гарантира 1000 точки за генералното класиране. Той вече има 2720 точки.
Такава победа , извоювана пред българската публика е наистина великолепно събитие, увенчалО дългогодишните усилия на БФ Ски и Министерството. Всеки инвестиран лев в тези домакинства си заслужава. Браво Радо, гордеем се с теб!
Продължаваме напред !

Радослав Янков триумфира с победата в старта от Световната купа по паралелен гигантски слалом в Банско! Българинът побед...

Публикувахте от Krassen Kralev в 3 февруари 2017 г.


Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково