Звездата Ким Кардашиян изправена пред съда

Булевард

05-02-2017, 15:13

Снимка:

wikipedia.org

Автор:

Ева Минчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Анджелина Джоли не си губи времето, ето кой е новият мъж в живота и

Изслушването на Ким е продължило няколко часа

Звездата от телевизионно риалити шоу Ким Кардашиян бе изслушана в Ню Йорк от френски съдия, натоварен с разследването на обира, на която тя стана жертва в Париж в началото на октомври м.г., предават чужди медии. Девет души, заподозрени, че са участвали в обира, са пъхнати зад решетките.

Изслушването на Ким Кардашиян продължи няколко часа, отбеляза съдебен източник.Тя вече даде показания пред полицията, когато поднесе жалба веднага след обира през нощта на 2 срещу 3 октомври 2016 г. Петима обирджии обезвредили нощен пазач в хотел в центъра на Париж, където пребивавала звездата. След това двама от тях, които били с маски на лицата си и носели якета с отличителните знаци на полицията, се качили в апартамента на Ким Кардашиян.

Те я заплашили с огнестрелно оръжие и завързали ръцете й, преди да откраднат бижута на стойност 9 милиона евро и да избягат. В рамките на започналото разследване бяха задържани 10-има заподозрени. Петимата обирджии са на възраст между 54 и 72 години и са отдавнашни познайници на полицията.