Курс за бъдещи родители ще се проведе в УМБАЛ Пловдив

Мисия Пловдив

06-02-2017, 06:48

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Лекцията има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото

Поредното издание на курса „Първи грижи за новороденото” за бъдещи и настоящи родители ще се проведе на 18 февруари в Пловдив. Практическата лекция традиционно ще бъде водена от неонатолога д-р Диана Аргирова и се реализира в партньорство от Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ и УМБАЛ Пловдив. Курсът ще се проведе от 10:30 часа в заседателната зала на болницата на етаж 1 и е напълно безплатен.
Лекцията има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото. На нея майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности. Всички бъдещи родители ще получат книжка с полезна информация за майката и бебето от фондация „За Нашите Деца”, за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот – появата на дете.
Курсът „Първи грижи за новороденото“ се провежда напълно безплатно, като е необходимо да заявите присъствието си на тел. 032/943 444 или 0885/764 366. Лице за контакт – Светла Иванова, социален работник в Център за обществена подкрепа „За деца и родители”-Пловдив.
Добре дошли са всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство!