Вдига стари трошки в "Северен"

Мисия Пловдив

06-02-2017, 15:29

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В резултат са съставени 9 констативни протокола за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства

В изпълнение на разпоредбите на Наредбата на община Пловдив за реда и условията за намаляване на замърсяването с отпадъци от излезли от употреба МПС се проведе поредната акция на територията на район "Северен”.
Служителите на район “Северен” със съдействието на III РУ-Пловдив, ОП "Паркиране и репатриране", "Българска рециклираща компания" АД извършиха обход за установяване на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС).
В резултат са съставени 9 констативни протокола за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите обществени паркинги, зелените площи и други.
Облепените автомобили с предупредителен стикер са на следните адреси:
- ул. “Средец” - паркинг
- бул. “Цар Борис III Обединител” № 16
- бул. “Дунав” № 158
- ул. “Брезовска” № 42/44 – 3 бр.
- ул. “Победа” № 17
- ул. “Милеви скали” № 2
- бул. “България” № 108
От район "Северен" напомнят, че тази политика на районната администрация се провежда регулярно, като по този начин се постига естетизиране и почистване на района, както и в много случаи се освобождават неправомерно заети паркоместа.
"Призовавам гражданите да проявят активност и да сигнализират за излезли от употреба МПС-та на тел: 032 / 901 165, допълни кметът Ралев.