Райънеър пуска нова линия от Пловдив

Животът

08-02-2017, 14:40

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Летим от Пловдив до Брюксел Шарлероа за 19.99€

Райънеър - предпочитаната нискотарифна авиокомпания на Европа, обяви своята нова линия от Пловдив до Брюксел Шарлероа, която ще стартира началото на м. октомври, 2 пъти седмично, като част от планираната зимна програма за 2017 г. За това информираха от летище Пловдив.
Райънеър отпразнува своя нов маршрут Пловдив - Брюксел Шарлероа, като пусна в продажба билети на цени, започващи от 19.99€ за полети през месеците Февруари и Март. Тези отстъпки са валидни до 00:00 часа в понеделник, 13.02.2017 г.,  на www.ryanair.com.
Денис Барабас - Мениджър Маркетинг и Продажби за Румъния и Централна и Източна Европа на Рйънеър, каза:
„Райънеър има удоволствието да представи своята нова линия от Пловдив до Брюксел Шарлероа, стартираща през м. Октомври - 2 пъти седмично, като част от нашата зимна програма от Пловдив за 2017г., чиито продажби се очакват в най-скоро време.
Българските потребители и посетители могат да очакват дори и по-ниски цени, ако резервират своята лятна или зимна ваканция предварително, тъй като няма да има по-подходящо време за резервиране на полети до и от Пловдив на толкова ниски цени.

За да отпразнуваме нашия нов маршрут Пловдив – Брюксел Шарлероа, пускаме в продажба билети за полети през месеците Февруари и Март на цени от 19.99€, които са валидни до 00:00 часа, понеделник,  13.02.2017г. От тези невроятни цени със сигурност ще се възползват много хора, така че ние приканваме пътниците да резервират своите билети, преди да бъдат изчерпани, на www.ryanair.com. “