ОИЦ-София с информационна среща за предприятия с променлив интензитет на дейността

Мисия София

09-02-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Процедурата се реализира по линия на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и е в размер на 30 милиона лева

Днес от 14:30 ч. в гр. София ул. „6-ти септември“ 37 екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) ще проведе информационна среща за представяне на процедура „Гъвкави възможности за заетост и обучения в предприятия с променлив интензитет на дейността”.

Поканени за участие в информационната среща са работодатели, развиващи дейност в сектор С „Преработваща промишленост“, сектор F „Строителство“ или сектор I „Хотелиерство и ресторантьорство“.

В рамките на събитието експерти от ОИЦ-София ще представят условията за кандидатстване по процедурата и приложенията към тях и ще покажат как става електронното кандидатстване чрез Информационната система за управление и наблюдение на Структурните инструменти на ЕС в България (ИСУН 2020).

Напомняме, че от 11:00 на същото място ще се проведе кандидатстването за създаване на транснационални и дунавски партньорства за заетост и растеж.