След 25- годишен брак Мария Грънчарова се развежда

Двамата са родители на 16-годишен тийнейджър, който носи името на баща си и е запален тенисист

Още през лятото на миналата година се заговори за разлъката между Мария Грънчарова и съпруга й Венцислав Иванов. Разводът вече е факт, както потвърди певицата пред Гала. Дъщерята на естрадната легенда Борислав Грънчаров и една от първите манекенки у нас - Светла слага край на 25-годишен брак с екс шефа на Mtel.

Двамата са родители на 16-годишен тийнейджър, който носи името на баща си и е запален тенисист. Венци и татко му непрекъснато ходят по турнири. Както казва Мария: "Тенисът е религия у нас..."Да припомним, че покойният Владимир Грашнов беше кум на двойката, както и се снима в клип на певицата, която преди 2 години отново се върна към музиката, която беше изоставила."25 години брак е повече от половината ми живот.

Правила съм много компромиси в името на детето ми, което сега живее при баща си, докато съдът се произнесе за попечителството над него.Виждаме се, но трудно... Напоследък не усещах подкрепа от съпруга си. Личният ми живот мина през много тежки изпитания и трудни моменти. Но трудностите ме стимулират...Реших, че детето ми вече е голямо и мога да направя нещо за себе си - върнах се към музиката. Но това не се хареса... Стана така, че се разпадна собственото ми семейство, за да живея с майка ми и баща ми, което не е случайно..."Мария Грънчарова от години се грижи за сериозно болните си родители, които се борят с тежка диагноза.