НАП Стара Загора продава магазин и лекарски кабинет

Огледите на недвижимите имоти се извършват всеки присъствен ден от 8 февруари до 16 февруари

Лекарски кабинет в Стара Загора и магазин в Казанлък, могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора.

Ценовите предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.»Кенали»№ 1, от 8 до 16 февруари, или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие в търга е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до 16 февруари.

Датите за разглеждане на постъпилите ценови предложения са: 22 февруари, за лекарския кабинет от 14,00 часа и 24 февруари, отново от 14,00 часа за търговското помещение, на място в сградата на офис НАП Ст. Загора наул.»Кенали» №1.

Огледите на недвижимите имоти се извършват всеки присъствен ден от 8 февруари до 16 февруари от 10:00ч. до 16:00ч., на посочените в обявите адреси в Стара Загора и Казанлък и след предварителна уговорка по телефон.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търга, първоначалните продажни цени, банковите сметки за превод на депозита,необходимите документи и други, са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или от: Обява - Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефоните посочени в обявата.