Дневен хороскоп - петък, 10 февруари 2017

Хороскоп

09-02-2017, 19:00

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Японски хороскоп разкрива истинските зодии

 

Овен

Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Постарайте се да не пропускате добрите възможности, които се откриват пред вас. Днес е важно всичко да правите точно навреме.

     
 

Телец

Днес може да рискувате, да играете опасни игри, но нека да е в разумните предели все пак. Късметът ще ви съпровожда и съдбата сама ще ви поднесе ключът към успеха, ако сте отворени към това. На мнозина предстои нещо интересно. 

     
 

Близнаци

Неочаквана среща може да ви развълнува доста. Много неща зависят от това как ще се развият събитията. Не изпадайте в прекален ентусиазъм. Наблегнете на практичната страна на нещата.

     
 

Рак

Пред вас ще стоят различни варианти. Изберете най-удачният. Недоброжелателни хора ще ви създадат определени трудности и въпреки това вие ще успеете да се справите с повечето неща.

     
 

Лъв

Днес ще се опитвате да давате тон за “хорото”. По-възрастни от вас хора може да ви създават проблеми. Вашите делови амбиции няма да донесат очакваните резултати. Отделете време и на себе си и го посветете на вашите интереси.

     
 

Дева

На работното място ще се наложи да помагате на колеги. Ще трябва да рискувате заради някои свои планове. Внимавайте за качеството на храната и лекарствата, срока им на годност, защото са възможни натравяния.

     
 

Везни

Денят е благоприятен, а вие сте непредсказуеми. Трудно може да се предвидят вашите реакции. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и до колкото можете да прекарате деня в пълно спокойствие.

     
 

Скорпион

Прехвърляте по-голямата част от домашните проблеми и задължения върху партньора си, който недоволства в себе си. Ще се почувствате леко изморени и без тонус. Нужна ви е добра почивка.

     
 

Стрелец

Днес комуникационната натовареност ще ви дойде в повече. Вашето мнение ще заинтересува някои конкретни личности. Ще прекарате хубави моменти с приятен за вас човек. Възможни са финансови изненади.

     
 

Козирог

Ще се опитате да излезете от рамките на установените отношения. Във вас  назрява вътрешен бунт против някои наложени ви правила. Не забравяйте обаче, че човекът до вас също има някакви чувства.

     
 

Водолей

На работното място се уповават на вас относно някои дела. Прекаленото внимание и угодничене на близки до вас хора започва да ви омръзва и не е изключено да ви изкарат точно днес от равновесие.

     
 

Риби

Ще поставите някои хора пред свършен факт и това ще ограничи техните възможности за действие. С това може да си спечелите тяхната неприязън. Проява на малко такт и деликатност могат да замажат положението.

     

 

 

Съветите на Фортуна

Примирете се, че не можете да контролирате ситуацията. В момента сте безсилни. По-скоро тя ще контролира вас. По какъвто и да  въпрос, обстоятелствата ще се сформират така, че няма да можете да действате както искате. Мнозина ще се чувстват като с вързани крака и ръце. Ограниченията може да не са само поради външни причини, но и поради вътрешни, такива като комплекси, нерешителност, страх, неувереност в себе си. Но Фортуна ви предупреждава, че това е само временно. Съвсем скоро ситуацията ще се измени и ще ви спаси от оковите. А вие бъдете готови да подхванете инициативата.